PROSES PEMILIHAN MPPUSM 2016/2017 BERJALAN LANCAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 13 Oktober 2016 - Proses Pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (PMPP) Universiti Sains Malaysia(USM) bagi sidang 2016/2017 telah berjalan dengan lancarnya apabila ketiga-tiga kampus USM telah mengumumkan keputusan pemilihan petang ini.