PRIHATIN KEPENTINGAN ALAM SEMULAJADI, NOR ATHIRAH HASILKAN 'PAPER CRANES' - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 12 Okt 2016 -Keprihatinan Nor Athirah Md Ghazali akan kepentingan alam semulajadi kepada generasi akan datang mengilhamkannya untuk menghasilkan karya catan yang bertajuk 'Paper Cranes' sekaligus terpilih memenangi tempat ketiga Vision Petron 2016 National Students Art Competition.