LIMA CALON MPP KAMPUS KESIHATAN MENANG TANPA BERTANDING - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 13 Oktober 2016 - Pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) sidang akademik 2016/2107 di Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) menyaksikan lima daripada tujuh calon MPP menang tanpa bertanding.