Electrokinetic Supercharging In Capillary Electrophoresis For The On-Line Preconcentration Of Secbumeton In Water Samples - Soeung, Rasmey (2017)
Dalam kajian ini, suatu kaedah prapemekatan disebut superpengecasan elektrokinetik elektroforesis zon rerambut (EKS-CZE) telah dibangunkan bagi penentuan sekbumeton (SEC) di dalam sampel air sekitaran