Assessment Of Proliferation Rate In Breast Cancer By Ki-67 Labeling Index - Hussin Khan, Ibrahim (2017)
Kanser payudara adalah kanser yang paling biasa di kalangan wanita. Salah satu daripada ciri-ciri kanser payudara adalah kaitannya dengan potensi untuk replikasi tanpa had oleh sel-sel malignan