SETIAP INDIVIDU BERISIKO MENGALAMI MASALAH KESIHATAN MENTAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 10 Oktober 2016 - Satu daripada tiga rakyat Malaysia bermasalah mental sebagaimana kenyataan yang dikeluarkan oleh Menteri Kesihatan Malaysia baru-baru ini amat membimbangkan. Apatah lagi apabila stigma negatif masyarakat terhadap masalah kesihatan mental menyebabkan pesakit malu untuk mendapatkan rawatan awal di klinik psikiatri.