PPPBP USM TERIMA KUNJUNGAN CABE UNITED KINGDOM, 2 KURSUS DIIKTIRAF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 11 Oktober 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini menerima kunjungan dari Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Chartered Association of Building Engineer (CABE) United Kingdom, Ben Bradford dan Dr. John Hooper.