PESERTA PROGRAM KERJASAMA USM-UL BERPELUANG TEROKA PENDIDIKAN HOLISTIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 9 Oktober 2016 - Program Co-Tutelle PhD Universiti Sains Malaysia (USM) bersama Universite De Lorraine (UL) berupaya menghasilkan ilmuwan yang holistik, berfikiran global dan berpengalaman dalam industri.