MENTARI@USM: PUSAT SEHENTI KHIDMAT PSIKIATRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 10 Oktober 2016 – Mentari@USM di (mailto:Mentari@USM di) Jabatan Psikiatri Hospital Universiti Sains Malaysia (USM) mula beroperasi pada Januari 2016 sejajar dengan kehendak Akta Kesihatan Mental 2001 yang mewajibkan sebuah Jabatan Psikiatri menyediakan pusat kesihatan mental bagi mendekatkan masyarakat kepada perkhidmatan psikiatri.