MAMPU MINTA SUK PULAU PINANG BEKERJASAMA DENGAN USM DALAM PERKONGSIAN DATA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 11 Oktober 2016 - Perkongsian data yang berkaitan dalam sektor awam penting dalam mempertingkatkan lagi perkhidmatan kepada rakyat dari aspek tertentu. Demikian kata Pengarah Bahagian Pembangunan Strategik dan Arkitektur ICT, MAMPU, Norhamimah Ibrahim ketika pembentangannya yang bertajuk Berpacukan Data, Berpaksikan Rakyat sempena Seminar Kerajaan Digital 2016 anjuran Pejabat Setiausaha Kerajaan (SUK) Negeri Pulau Pinang di Dewan Budaya USM hari ini.