27 CALON LAYAK BERTANDING DI PEMILIHAN MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR 2016/2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 10 Oktober 2016 – Seramai 27 orang calon layak bertanding di Pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (PMPP) sidang akademik 2016/2017 bagi kerusi umum dan Pusat Pengajian Kampus Induk, Universiti Sains Malaysia (USM) yang akan dijalankan pada 13 Oktober ini di tujuh pusat pemilihan melibatkan empat lokasi.