USM KAMPUS KESIHATAN RAI PERSARAAN PROFESOR DR. AHMAD ZAKARIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 8 Oktober 2016 - Dekan Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK), Profesor Dr. Ahmad Zakaria yang telah berkhidmat lebih 25 tahun di Universiti Sains Malaysia (USM) tidak pernah lokek untuk memberi tenaga dan masanya demi universiti.