USM EAGLES NAIB JOHAN KEJOHANAN BOLING SEMPENA SAMBUTAN HARIJADI TYT YANG DI-PERTUA NEGERI PULAU PINANG 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 9 Oktober 2016 - Pasukan Boling USM Eagles kelmarin menggembirakan warga USM apabila menjadi Naib Johan Kejohanan Boling Sempena Sambutan Harijadi TYT Yang Di-Pertua Negeri Pulau Pinang 2016 anjuran Majlis Perbandaran Seberang Perai.