PENYAKIT JANTUNG BAYI PERLU PERHATIAN LEBIH SERIUS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 9 Oktober 2016 – Masalah jantung dalam kalangan bayi perlu dipandang serius supaya rawatan awal dapat dilakukan tanpa mengganggu tumbesaran. Secara amnya, terdapat dua kategori besar penyakit jantung iaitu penyakit jantung kategori pertama yang dikesan selepas dilahirkan dan kategori kedua pula adalah yang dikesan sejak dalam kandungan lagi.