PENSYARAH USM KONGSI ILMU DAN KEPAKARAN BERSAMA KAKITANGAN FRIM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KULIM, 7 Oktober 2016 – Sekumpulan pensyarah Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (PPSK) dan Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) Universiti Sains Malaysia (USM) berkongsi ilmu dan pengalaman mereka di Bengkel Pemantapan Sahsiah dan Gaya Hidup Sejahtera anjuran Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) yang melibatkan 37 orang kakitangan jabatan tersebut barubaru ini.