MAKNA LANCAR RUMAH PERANTARAAN UNTUK PESAKIT KANSER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
BERTAM, 7 Oktober 2016 - Majlis Kanser Nasional (MAKNA) melancarkan Rumah Perantaraan MAKNA kedua mereka di Bandar Putra Bertam, Kepala Batas, Pulau Pinang baru-baru ini. Rumah perantaraan ini diwujudkan bertujuan untuk memberikan kemudahan penginapan sementara kepada pesakit yang mendapatkan rawatan kanser di Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) dan Hospital Seberang Jaya (HSJ).