KEPELBAGAIAN BUDAYA NEGARA ASEAN DIPAMERKAN DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 9 Oktober 2016 - Kepelbagaian budaya negara ASEAN dapat dilihat melalui pameran budaya yang diadakan sempena penganjuran The 14th ASEAN & 4th ASEAN +3 Youth Cultural Forum 2016 (AYCF 2016) di sini baru-baru ini.