GSB JALANKAN TANGGUNGJAWAB SOSIAL KORPORAT TERHADAP GOLONGAN ISTIMEWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 6 Oktober 2016 – Pusat Pengajian Siswazah Perniagaan Universiti Sains Malaysia (GSB USM) bekerjasama dengan sebuah Badan Bukan Kerajaan (NGO) yang enggan dikenali meneruskan inisiatif Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) dengan berkhidmat kepada komuniti yang kurang bernasib baik dan wajar menerima bantuan.