12 STAF USM KAMPUS KESIHATAN DAKI PUNCAK SEMPENA HARI SUKAN MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
JELI, KELANTAN, 9 Oktober 2016 – Sempena sambutan Hari Sukan Malaysia, seramai 12 orang staf daripada Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) melaksanakan Ekspedisi Mendaki Gunung Stong minggu lalu.