Anti-Cancer Effects Of Moringa Oleifera On Human Breast Adenocarcinoma Cell, Mcf-7 - Poobalan, Kumararoobini (2017)
Kanser payu darah adalah punca utama yang menyebabkan kematian di seluruh dunia, terutamanya dalam kalangan wanita. Berdasarkan World Health Organization (2015), kanser payu darah merupakan kanser paling kerap dan yang kedua tertinggi diikuti oleh kanser paru-paru di seluruh dunia dan juga paling kerap dalam kalangan wanita