Use Of Fresh Frozen Plasma At Hospital Selayang: A Retrospective Study - Ridzuan, Diyana Mazuin (2017)
Transfusi plasma beku segar telah meningkat dan menjadi popular kebelakangan ini. Ia telah mula digunakan sejak tahun 1920-an dan apabila digunakan dengan indikasi yang betul ia dapat menjadi satu rawatan moden yang membantu dalam penyembuhan pesakit