Downregulation Of Skp2 Via siRNA Mediated Gene Knockdown And Its Effects On FOXO3 AND c-MYC Expression In AML t(8,21) Cells - Purushodman, Kasturi (2017)
Leukemia Myeloid Akut (AML) adalah gangguan sel tunjang hematopoietik yang berlaku disebabkan ketidakupayaan sel-sel untuk berbeza dan berkembang secara normal