ZABIDI ZAINAL DIKURNIA ANUGERAH TOKOH MAAL HIJRAH PERINGKAT NEGERI PERLIS 1438H - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 2 Oktober 2016 - Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam, Tan Sri Mohamad Zabidi Zainal hari ini dikurniakan Anugerah Tokoh Maal Hijrah Peringkat Negeri Perlis tahun 1438H/2016M di Dewan 2020, Kangar oleh Raja Perlis DYMM Tuanku Syed Sirajuddin Ibni Almarhum Tuanku Syed Putra Jamalullail yang juga Canselor USM.