USM PENERAJU BAGI PENUBUHAN MYALUMNI COUNCIL UNTUK NEGARA KAZAKHSTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Perhubungan Alumni (PPA) telah berjaya menubuhkan MyAlumni Council bagi negara Kazakstan dalam satu majlis pelancaran yang diadakan di Hilton Garden Inn, Astana, Kazakhstan pada 26 September lalu.