PROGRAM ACHIEVE YOUR TARGET BUKA PELUANG MURID SEKOLAH RASAI ALAM UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 3 Oktober 2016 - Program Achieve Your Target 2.0 yang berlangsung kelmarin anjuran Kelab Kerja Sosial Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan Universiti Sains Malaysia (USM) bersama pelajar SMKA Kerian, Perak dianggap berjaya dan mencapai matlamatnya.