A Systematic Review On Cytotoxicity Of Plant-Mediated Metallic Nanoparticles - Hanan, Nurul Akma (2017)
Nanoteknologi menawarkan kegunaan yang meluas dalam pelbagai bidang seperti kejuruteraan, telekomunikasi, pengiklanan, tekstil, kosmetik, dan juga perubatan