NAIB CANSELOR USM TERIMA KUNJUNGAN HORMAT PRESIDEN PAUSM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 5 Oktober 2016 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Datuk Dr. Asma Ismail hari ini menerima kunjungan hormat mantan Naib Canselor USM Tan Sri Dato’ Dr. Dzulkifli Abdul Razak yang juga Presiden Persatuan Alumni USM (PAUSM) yang turut disertai oleh beberapa orang Ahli Jawatankuasa PAUSM.