NAIB CANSELOR BERTEKAD MEMBAWA USM MENJAYAKAN PPPM (PT) DAN AGENDA APEX - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 4 Oktober 2016 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Datuk Dr. Asma Haji Ismail bertekad untuk memastikan USM menjayakan sepenuhnya Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (Pendidikan Tinggi) atau PPPM (PT) dan agenda Program Pemacuan untuk Kecemerlangan (APEX) dengan memastikan seluruh warga memahami aspirasi tersebut.