AYCF 2016 : FAHAMI NILAI DAN BUDAYA ASEAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 4 Oktober 2016 – Penganjuran The 14 ASEAN & 4 ASEAN +3 Youth Culture Forum 2016 (AYCF 2016) adalah untuk para pelajar institusi pengajian tinggi lebih memahami nilai dan budaya setiap bangsa dari negara ASEAN.