Knowledge Of Blood Transfusion Among Nurses In Hospital Pulau Pinang: Nursing Responsibilities And Patient Management Related To Transfusion Reactions - Lim, Elaine Siew Lee (2016)
Darah adalah produk yang berharga dan unik yang diperolehi daripada manusia. Darah amat penting untuk menyelamatkan nyawa dan memulihkan kesihatan manusia