Recombinant Activated Factor VII (rFVIIa/ NovoSeven®) In The Management Of Massive Bleeding In Hospital Universiti Sains Malaysia - Mohd Shah, Nurfatin (2017)

(untitled)
Pendarahan yang teruk adalah salah satu faktor penyumbang kematian di dunia. Rawatan dalam keadaan pendarahan teruk adalah penting bagi mengembalikan hemostasis pesakit