Soft Tissue Analysis Of Malay Orthodontic Patients - Yahya Alfarra, Yahya Hamdan (2017)
Pengetahuan corak normal dentofasial dan tisu lembut yang melapisi cenderung untuk meningkatkan kejayaan rawatan dan mewujudkan keharmonian muka yang optimum