Cytotoxicity Of Clinacanthus Nutans Methanol-Water Extract On Huh-7 Cell Line - Chuah, Jia Jun (2017)
Terdapat banyak kes-kes kanser dilaporkan setiap tahun dan setiap hari, ia semakin meningkat. Ramai orang mencari herba-herba semulajadi yang mempunyai keupayaan untuk merawat kanser dan tidak bergantung kepada rawatan yang biasa digunakan untuk kanser, yang iaitu kemoterapi dan radioterapi