Kesan Prinsip Bersegmen Dalam Aplikasi Pemujukan Multimedia Bagi Meningkatkan Pengetahuan Dan Mengurangkan Kebimbangan Murid Terhadap Pengurusan Jenazah - Mohamad Zaini, Khairulnisak (2017)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji kesan penggunaan aplikasi pemujukan multimedia ke atas pengetahuan dan kebimbangan tajuk pengurusan jenazah dalam kalangan murid tingkatan dua