Forecasting Stock Market Volatility Using Wavelet Transformation Algorithm Of Garch Model - Audu, Buba (2017)
Kemeruapan pasaran saham adalah perkara penting terutamanya kepada dua pihak berkepentingan. Pengamal melalui kanta mata sendiri melihat pandangan tentang kesan kelakuan harga aset dan risiko