Comparison Of Sedimentary Outcrop Between Resistivity And Ground Penetrating Radar Methods - Ahmad Nawawi, Nordiana (2017)
Kajian mengenai singkapan kebanyakannya bergantung pada tafsiran dan pemerhatian di permukaan bumi. Penyelidikan sebelum ini telah mengaplikasi kaedah geofizik dan telah menghasilkan nilai julat standard yang digunakn secara am