USM, CMU JALIN KERJASAMA DALAM BIDANG KEJURUTERAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 29 September 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) dan Chiang Mai University (CMU), Thailand sepakat jalin kerjasama dalam bidang akademik dan penyelidikan bagi meningkatkan kecemerlangan institusi serta hubungan baik kedua-dua buah negara.