TIADA KEJADIAN RUNTUHAN DI BLOK H34 DESASISWA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 29 September 2016 – Tidak berlaku runtuhan di blok H34 Desasiswa Cahaya Gemilang seperti dakwaan yang dibuat dalam media sosial sebaliknya yang berlaku ialah kerja pembaikan terhadap kerosakan pada struktur bumbung yang memerlukan tindakan segera.