REKA 2016: BENTANG PERKEMBANGAN BIDANG MEDIA KREATIF, REKABENTUK DAN TEKNOLOGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 September 2016 – Persidangan Antarabangsa Kreatif Media, Rekabentuk dan Teknologi 2016 (REKA 2016) anjuran Pusat Pengajian Seni (PPS), Universiti Sains Malaysia (USM) menghimpunkan para ilmuwan bagi membentangkan pelbagai kertas kerja dan perkembangan dalam bidang berkaitan.