PPKT PENGGERAK AGENDA ICT USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 28 September 2016 – Perkembangan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT) telah mencetuskan satu fenomena yang mewujudkan dunia tanpa sempadan dan amat penting dalam komunikasi moden termasuk untuk pendidikan tinggi.