PERHIMPUNAN ALUMNI ISDEV PERTAMA MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 18 September 2016 – Perhimpunan Alumni ISDEV (PAI-1) buat pertama kalinya dianjurkan oleh Pusat Kajian Pengurusan Pembangunan Islam (ISDEV) disambut meriah dengan kehadiran lebih 100 orang peserta dalam kalangan tenaga pengajar, alumni dan pelajar ISDEV dan disertai oleh ahli keluarga masing-masing.