MEMAHAMI PERANAN IT DAN ICT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 28 September 2016 - Dalam zaman yang serba moden ini, istilah Teknologi Maklumat telah diperluaskan bagi merangkumi pelbagai aspek pengkomputeran dan teknologi.