MEMAHAMI IMUNISASI SEBAGAI PERLINDUNGAN INSAN SEJAGAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 27 September 2016 - Imunisasi yang merupakan satu kaedah menyediakan sistem imun kepada badan manusia untuk melawan penyakit dan meningkatkan ketahanan tubuh terhadap jangkitan kuman kini hangat diperkatakan dalam masyarakat.