BERSEDIA DENGAN LEDAKAN TEKNOLOGI MASA KINI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 September 2016 – Ledakan teknologi komunikasi pada ketika ini membawa fenomena baharu apabila ia tertumpu kepada penggunaan media sosial dalam pelbagai aspek kehidupan.