VARIASISWA 2016 SERLAH BAKAT PELAJAR BAHARU USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 23 OKTOBER 2016 - Variasiswa 2016 membuka tirai aktiviti pelajar baharu Universiti Sains Malaysia (USM) dengan berlangsungnya persembahan kebudayaan bagi setiap Desasiswa ketigatiga kampus hari ini.