USM-TORAY SEPAKAT PERKUKUH KERJASAMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 21 September 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman hari ini mengadakan perbincangan dengan Pengarah Urusan Toray Industries (Malaysia) Sdn. Bhd., Masahiko Kawamura dan Group HR, Legal & Compliance TORAY Group (Malaysia) of Companies Gor Siew Yeng.