USM, UCPH BERGABUNG PERKASA PENYELIDIKAN ARKEOLOGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 24 September 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) meluaskan rangkaian kolaborasi antarabangsanya apabila memeterai kerjasama dengan University of Copenhagen (UCPH), Denmark khusus dalam memperkasa penyelidikan bidang arkeologi.