USM TERIMA KUNJUNGAN HORMAT EDUCATION MALAYSIA EMIRIAH ARAB BERSATU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 21 September 2016 - Naib Canselor USM Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini menerima kunjungan hormat daripada Konsul Pendidikan Malaysia merangkap Pengarah Serantau Education Malaysia di Emiriah Arab Bersatu (UAE), Shushilil Azam Shuib.