USM LANCAR ERS SEBAGAI PERSEDIAAN AWAL HADAPI BENCANA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 23 September 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) membuat persediaan awal menghadapi bencana banjir dengan melancarkan 'Emergency Radio System’ (ERS) USM oleh Pengarah Kampus Kesihatan/Penolong Naib Canselor, Profesor Dato' Dr. Mafauzy Mohamed hari ini.