PIPPA USM, INSPIN KEDAH JALIN KERJASAMA STRATEGIK PERKASA BAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
ALOR SETAR, 22 September 2016 - Universiti Sains Malaysia dengan Institut Pengurusan Dan Integriti Negeri Kedah Darul Aman (INSPIN) hari ini Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) di Wisma Darul Aman pagi ini untuk perkasakan bakat melalui program latihan berterusan.